Restaurants

Restaurants op Curacao

Het aantal restaurants op Curacao is groot, je kunt er heerlijk uit eten en zowel lokale als meer internationale gerechten proberen. Wil je graag voordelig uit eten in een van de restaurants op Curacao, of ben je aan de andere kant op zoek naar een locatie waar je heerlijk kunt eten en kunt genieten van de lokale lekkernijen? Zowel in de omgeving van Willemstad als in Jan Thiel en op diverse andere locaties vind je restaurants van uitstekende kwaliteit. Bekijk het ruime aanbod op de kaart van Curacao!

Een Food Tour op Curacao boeken

Zeevruchten op Curacao

In de restaurants op Curacao kom je onder andere veel zeevruchten tegen. Wil je graag mosselen eten? Er zijn restaurants die deze over laten komen vanuit Nederland, wat betekent dat je er kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit. Verder vind je in de restaurants op Curacao een variatie aan vlees en vis en heb je er bijvoorbeeld de mogelijkheid om heerlijke spareribs te eten. Wat dat betreft kun je in de restaurants op Curacao alle kanten op en is het de moeite waard om ook de lokale gerechten op de kaart in ieder geval een keer uit te proberen.

Restaurants in Willemstad en omgeving

Met name in Willemstad en omgeving vind je een groot aantal restaurants op Curacao. Voorbeelden hiervan zijn De Tropen, De Gouverneur en Pirate Bay. Verder kun je ook in de Jan Thiel Baai goed eten en is het de moeite waard om op Mambo Beach een avond uit eten te gaan bij bijvoorbeeld Hemmingway. Je kunt er regelmatig rekenen op live-muziek. Houd rekening met de feestavonden op het eiland en zorg ervoor dat je een tafel reserveert wanneer je lekker uit eten wilt in een van de restaurants op Curacao. Het kan er behoorlijk druk zijn, waardoor je anders een tijdje op een tafel dient te wachten.

Haal- en brengservice van restaurants op Curacao

Een aantal restaurants op Curacao snappen dat je liever niet zelf met de auto op pad gaat, zodat je een biertje of een wijntje kunt drinken. Je kunt daar gebruik maken van de haal- en brengservice, waarvoor je niets extra’s betaalt. Je kunt het restaurant vooraf bellen om een reservering te plaatsen en even aangeven dat je graag opgehaald wilt worden. Zodra je klaar bent brengen de restaurants je gewoon weer terug naar je hotel of appartement op Curacao. Op die manier reis je heel ontspannen naar de restaurants op Curacao, om daar lekker te eten.

Restaurant tips Curacao