Jeep huren Curaçao

Jeep huren op Curaçao

Beleef het eiland in een Jeep! Curaçao kent allerlei leuke plekjes en mooie wegen vol met groen en prachtig uitzicht. Ook zijn er bezienswaardigheden waar je offroad naartoe kunt. Althans, zo voelt het! Het zijn onverharde wegen, die niet voor ieder soort auto geschikt zijn. Een Jeep huren op Curaçao is daarom zeker geen overbodige luxe wanneer je offroad wil rijden. Dan ontdek je – als echte avonturier en natuurliefhebber – de mooiste plekken op het eiland. En bovendien steel je in zo een toffe Jeep Wrangler natuurlijk de show!  

We zetten een aantal autoverhuurders – waarbij je onder andere een Jeep Wrangler kunt huren op Curaçao – voor jou op een rijtje.

Bo Car rental

Ben je van plan om naar de verscholen plekjes in Banda Abou te gaan, of wil je ‘crossen’ over de San Pedro vlakte? Dan is een Jeep Wrangler met vierwielaandrijving wat je nodig hebt. Het dak open gooien, genieten van de zon op je bol en gaan met die banaan!

Je kunt de Jeep Wrangler huren bij ‘Bo Car Rental’, vanaf $90,- per dag.

Jeep Huren Curaçao

‘Jeep Huren Curaçao’ is een van de verhuurbedrijven waar je – redelijk nieuwe – Jeeps kunt huren. De Jeeps die het bedrijf verhuurt zijn automaat, beschikken over air conditioning, zijn geschikt voor 4 of 5 personen en hebben ook een open dak. Lekker genieten van het heerlijke zonnetje, terwijl je de omgeving verkent.

Je kunt de Jeep Wrangler huren bij ‘Jeep Huren Curaçao’, vanaf $67,- per dag.

Jeep huren op Curaçao

Auto Curaçao Verhuur

Ben je groot fan van Jeep, maar wil je niet per se een Jeep Wrangler huren op Curaçao? Dan ben je bij ‘Auto Curaçao Verhuur’ aan het juiste adres. Naast de Jeep Wrangler, kun je ook de volgende Jeeps huren:

–        Jeep Gladiator
–        Jeep Grand Cherokee
–        Jeep Compass
–        Jeep Renegade
–        Jeep Wrangler Sahara
–        Jeep Patriot

Je ziet het al, de keuze is reuze! Je kunt bij ‘Auto Curaçao Verhuur’ een Jeep huren op Curaçao vanaf €59,- per dag. Ga je toch voor het huren van een Jeep Wrangler? Die huur je – in blitse kleuren – vanaf €99,- per dag!

Booking Cars Curaçao

Booking Cars Curaçao heeft 3 mooie Jeeps Wranglers te huur. Een zeer populaire voertuigkeuze om het eiland te ontdekken. Je kunt de Jeep Wrangler huren vanaf €99,- per dag. Wil je de Jeep huren voor 3 weken of langer? Dan stelt ‘Booking Cars Curaçao’ voor jou een mooie korting op.

Move-it Car Rental

Sinds 2005 is Move-it Car Rental gespecialiseerd in het verhuren van Jeeps, omdat ook zij vinden dat een Jeep een perfecte huurauto is voor een avontuurlijke vakantie op Curaçao. Wil je minimaal 5 dagen een Jeep huren op Curaçao? Dat kan bij ‘Move-it Car Rental’ al vanaf €73,- per dag.

Mr. Paradise – dezelfde lusten, minder lasten

Wil je graag het eiland verkennen en de verscholen offroad plekken bezoeken, maar zijn de prijzen van een Jeep huren op Curaçao – net – boven jouw budget? Dan is Mr. Paradise mogelijk een interessant alternatief! Bij Mr. Paradise kun je een goed onderhouden, handgeschakelde, Suzuki Samurai huren. Een jeep-achtige auto in de meest fraaie kleuren: geel, oranje, blauw, roze of groen. Voor slechts $35,- per dag kun je al op avontuur.

Jeep huren Curaçao

Staar je niet blind op alleen de mooie auto

Zoals je leest, liggen de prijzen voor een Jeep huren op Curaçao redelijk dicht bij elkaar. Let wel op de genoemde prijzen en het verschil in Dollars en Euro’s. Reserveer de huurauto op tijd en verdiep je voordat je een Jeep gaat huren op Curaçao in de voorwaarden van het verhuurbedrijf en alle dekkingen die wel of niet in de verhuurprijs zijn meegenomen.

Geniet van het touren, de avonturen en al het moois dat je gaat zien!