Pakketreis naar Curaçao 📦

Is jouw motto “gemak dient de mens” bij het boeken van een vakantie? Kies dan voor een pakketreis naar Curaçao. In een handomdraai plan je zo je droomvakantie naar het zonnige Curaçao. Je kunt een pakketreis naar Curaçao online of bij fysieke reisbureaus (laten) boeken. Als je een pakketreis boekt, dan worden de vlucht met TUI of KLM, je accommodatie en de transfer van het vliegveld naar je vakantieverblijf op Curaçao voor jou tot in de puntjes verzorgd. Nog een voordeel: er worden vaak leuke aanbiedingen gedaan. Een mooie accommodatie, op een prima locatie, tegen superscherpe prijzen!

Een pakketreis met KLM Holidays

Via KLM Holidays boek je gemakkelijk en snel een pakketreis naar Curaçao, vaak gecombineerd met interessante aanbiedingen. Soms bespaar je tot wel 30% op je reiskosten! Als dat geen goed begin is…

Als reiziger kun je je pakketreis naar Curaçao zelf samenstellen. Zo ben je er van verzekerd dat de keuzes aansluiten op je wensen. Naast het boeken van je vlucht op de gewenste dag en tijd, kun je ook kiezen in welk hotel, appartement of ander aangesloten verblijf je jouw vakantie doorbrengt. KLM Holidays biedt je tevens de mogelijkheid om ervoor te kiezen of je direct een auto wil huren, of dat je middels een transfer van de luchthaven naar je verblijf wordt gebracht.

pakketreis curacao

Naar Curaçao met TUI

TUI heeft een breed aanbod en jarenlange ervaring met het aanbieden van pakketreizen naar Curaçao. Je komt gegarandeerd op een populaire en prachtige bestemming terecht. Welke locatie dit wordt, is geheel aan jou. Maar zeg nou zelf, met meer dan 3000 zonuren per jaar kan het niet misgaan. Toch? TUI heeft op Curaçao verschillende eigen hotels en er is altijd vriendelijke reisleiding aanwezig of bereikbaar om jou te helpen bij al jouw vragen. Een pakketreis naar Curaçao is met TUI zo geboekt.

Onbezorgd op vakantie met Sunweb

Ook Sunweb biedt extra voordelige pakketreizen naar Curaçao. Je regelt alles in één keer, zodat je onbezorgd op vakantie kunt. Je bent daarbij niet alleen verzekerd van een vlucht en mooi verblijf, je kunt je reis ook uitbreiden met extra’s. Kies er, net als bij TUI en KLM, voor om extra bagage mee te nemen, een auto te huren of een annuleringsverzekering af te sluiten.

De voordelen van een pakketreis naar Curaçao op een rij

–        Een pakketreis is vaak voordeliger dan alles los boeken
–        Reisleiding – en dus – een aanspreekpunt aanwezig
–        Eenvoudig, veilig en snel te boeken

Door de reisleiding word je ook voorzien van leuke tips en tricks, waarna je het eiland tijdens jouw vakantie kunt gaan verkennen. Veel plezier!