rondreis curacao

Rondreis Curacao

Curaçao is met de kleurrijke gevels, de drijvende brug, een prachtig onderwaterparadijs, de mooiste stranden en natuurlijk de zon en aangename temperatuur een fantastische vakantiebestemming. 

Wil je op vakantie naar Curaçao en op eigen initiatief een rondreis op Curaçao maken? Boek dan een vliegticket en mooie accommodatie en ga eropuit met je reisgids en tips van mensen die jou voorgingen. Curaçao kent vele mooie bezienswaardigheden – zowel cultuur als natuur – die je niet mag missen, mooie stranden en restaurants waar je heerlijk kunt eten!

Dit zijn de populairste reisorganisaties voor een een rondreis naar Curacao:

Laat je je graag leiden en wil je dat jouw reis voor je wordt uitgestippeld? Dan kun je bij verschillende organisaties, zoals TUI of Singlereizen een rondreis boeken in de vorm van een singlereis of groepsreis naar Curaçao. Ontmoet nieuwe mensen en ga er tijdens jouw rondreis op Curaçao op uit met een groepje reislustige personen! De organisatie boekt voor jou het ticket, regelt een accommodatie en stelt een pakket van leuke excursies voor jou samen. Je volle dagen worden afgewisseld met vrije tijd, welke je natuurlijk zelf kunt invullen. Ga jij lekker op het strand liggen, of ga toch de hotspots op het eiland verkennen tijden jouw rondreis op Curaçao?

Deze activiteiten zijn echt een must-do tijdens je rondreis op Curaçao:

  • Ontdek het koloniale verleden van Curacao in het Kura Hulanda museum
  • Bezoek de kleurrijke huizen en panden aan de Handelskade
  • Loop – in de avond – over de kleurrijk verlichte Pontjesbrug in Willemstad
rondreis curacao

Bezoek omliggende eilanden tijdens jouw rondreis naar Curaçao

De ABC eilanden liggen erg dichtbij elkaar en zijn snel, en relatief betaalbaar, te bereiken. Alle ABC eilanden zijn relatief klein van stuk, maar er is ontzettend veel te ontdekken! Curaçao is het grootste eiland van de voormalige Nederlandse Antillen. Er zijn geen veerdiensten tussen de drie eilanden, maar in nog geen half uur vlieg je zo van Curaçao naar Aruba of Bonaire.

Verwen jezelf en maak van je rondreis op Curaçao een mooie combinatiereis tussen Curaçao, Bonaire en Aruba.

Aruba

Op zo’n 30 minuten vliegen ligt Aruba. Daar waar op Curacao een meer Europese sfeer hangt, voelt Aruba heel Amerikaans. Wel is het eiland qua natuur minstens net zo mooi! Mooie en grote stranden met een boulevard, prachtige flora en fauna – zoals flamingo’s op het strand – en een fijn stadscentrum in Oranjestad.

Bonaire

In slechts 25 minuten ben je van Curaçao op Bonaire. Bonaire voelt eigenlijk als een groot dorp; een echte ons-kent-ons sfeer. Bonaire is een stuk kleiner dan Curaçao, maar doet qua natuur en zeker de onderwaterwereld niet onder voor Curaçao. Voor duikers en snorkelaars is het een hemels paradijs.

Heb je interesse in een combinatiereis tussen Curaçao en Bonaire of Aruba? Stel dan je eigen reis samen, of boek een complete verzorgde rondreis bij bijvoorbeeld ANWB of Sawadee. Je hoeft haast niets zelf te regelen. Dan rest je alleen nog te genieten van je rondreis op Curaçao!