Single reis naar Curaçao

Heb je geen reismaatje, maar wil je toch lekker op vakantie naar Curaçao? Of misschien heb je wel een reisgezelschap, maar kies je er bewust voor om toch alleen op vakantie te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten. Dan is het boeken van een single reis naar Curaçao ideaal!

Het is niet alleen een avontuur en erg gezellig om nieuwe mensen te ontmoeten. Single reizen naar Curaçao zijn ook nog eens goed georganiseerde reizen, waarbij leuke excursies en het bezoeken van mooie plekken worden afgewisseld met vrij te besteden dagen.

Je gaat op avontuur met een groep reislustige mensen om het samen gezellig te hebben en de charmes van Curaçao te ontdekken. De zon aanbidden en heerlijk relaxen op de witte stranden met wuivende palmen wordt afgewisseld met culturele uitstapjes en het ontdekken van de prachtige natuur. Daarnaast zwemmen met schildpadden en genieten van de zonsondergang met je voetjes in het zand. Dat klinkt toch paradijselijk? En dat is niet alles… Op Curaçao is het echt genieten tijdens een single reis!

Single reis naar Curaçao

Aanbieders van single reizen naar Curaçao

Er zijn verschillende partijen waarbij je een single reis naar Curaçao kunt boeken. Wij lichten er 3 voor je uit.

9-daagse singlereis Dushi Curaçao met TUI

9-daagse singlereis Dushi Curacao

Geniet tijdens je singlereis naar Curaçao met TUI van zon, zee, strand en nog veel meer. Tijdens deze 9-daagse – goed georganiseerde – groepsreis ga je met de andere deelnemers van de single vakantie en de Nederlands sprekende gidsen Curaçao ontdekken. Zo ontdek je de hoogtepunten tussen Oost en West, met een bezoek aan een van de de mooiste stranden van Curaçao en natuurpark Shete Boka. Je maakt een boottocht naar het prachtige Klein Curaçao en maakt kennis met het culturele stadshart van Willemstad en Otrabanda tijdens je stadswandeling. De overige dagen zijn vrij te besteden en die kun je inrichten zoals en met wie je maar wilt! Welke bezienswaardigheden of mooie stranden ga jij bezoeken tijdens jouw single reis? Er zijn genoeg leuke activiteiten om je vrije dagen mee te vullen!

Single vakantie

Ben jij tussen de 35 en 55 jaar en wil je single reizen naar Curaçao met leeftijdsgenoten? Dan is deze 9-daagse reis met Singlereizen misschien wel iets voor jou! Je verblijft in een 4-sterren resort op slechts 2 minuten loopafstand van het strand in Jan Thiel.

Nadat je ontwaakt bent, geniet je, samen met de andere deelnemers, van je ontbijt. Fris jezelf nog even op en geniet van je dag tijdens je single vakantie op Curaçao. Het eiland bevat alle ingrediënten voor een onvergetelijke tropische vakantie! En die ga jij allemaal ontdekken. De Nederlands sprekende reisleiding organiseert verschillende leuke excursies en activiteiten. Van zwemmen met schildpadden en het ontdekken van de natuur, tot het bezoeken van gezellige restaurants en de mooiste stranden.

Villa Vibes

Je kunt ook 10 dagen onbezorgd genieten tijdens je single reis naar Curaçao met Villa Vibes. De reisleiding bezorgt je een onvergetelijke single vakantie! Je kunt aanhaken bij de mooiste excursies, zelf op het eiland verkennen of juist even helemaal niets doen en relaxen. Het is jouw vakantie en je kunt elke dag doe waar jij zin in hebt. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Je slaapt 8 nachten in een in 5-sterren all-inclusive resort, gelegen aan een privéstrand met wit zand. Het hotel is slechts een halve kilometer lopen naar het kleurrijke centrum van Willemstad. Voor de liefhebbers zijn er leuke activiteiten en excursies, zoals:

  • Bezoeken van de mooiste stranden
  • Een speurtocht door Willemstad
  • Met de boot naar Klein Curaçao
  • Snorkelen en de onderwaterwereld ontdekken

Voor de echte waterratten en liefhebbers van duiken, zijn er geweldige duik- en watersportmogelijkheden!

Heb je je koffer al gepakt? Boek gauw je single reis naar Curaçao!