Weer Curacao

Ben je benieuwd naar het weer op Curacao? Daar kunnen we eigenlijk kort over zijn, het is er zeer goed tot uitstekend! Een bewoner van het eiland kan je vertellen dat het tijdens de winters behoorlijk fris wordt. De temperatuur daalt er in een uitzonderlijk geval tot bijvoorbeeld iets meer dan 20 graden Celsius. Wat dat betreft is het op Curacao eigenlijk altijd zomer. Onafhankelijk van welke periode in het jaar je kiest. Het weer op Curacao is een belangrijk argument voor een heerlijke vakantie, op de diverse prachtige stranden die het eiland rijk is.

Bekijk deze vliegtarieven voor een mooi vakantie naar Curacao

Actuele weer op Curacao

Ben je benieuwd naar het actuele weer op Curacao? Wij presenteren je hier op de site graag het huidige weer op Curacao, zodat je alvast weg kunt dromen van het idee van wuivende palmen. Geniet van de zon op je bol en een heerlijke duik in de zee. Wil je er snorkelen of duiken? Dankzij het goede weer kun je iedere dag naar het strand en kun je rekenen op een heerlijke vakantie Curacao , of een fijne break om de spreekwoordelijke batterij weer even op te laden.

Weer op Curacao in Jan Thiel

Ben je benieuwd naar het weer op Curacao in een bepaald gebied op het eiland? Er bestaan kleine regionale verschillen, al is het weer er doorgaans overal uitstekend. Met name in het noorden van het eiland heb je vroeg op de dag kans op wat regen, wat bijvoorbeeld van invloed kan zijn op je keuze om het nationaal park aldaar te bezoeken. Aan de andere kant is het in Jan Thiel op Curacao bijvoorbeeld eigenlijk altijd goed weer. Binnen het weer op Curacao komt zo nu en dan een dag regen voor, al is de temperatuur dan goed en klaart het dus in ieder geval snel weer op.

Weer Curacao in december en de wintermaanden

Wil je er tijdens de wintermaanden met een vakantie naar Curacao even voor zorgen dat je de regen en sneeuw hier in Nederland kunt ontvluchten? In december en de wintermaanden wordt het op Curacao maximaal zo’n 30 graden en kun je tijdens de nachten rekenen op een minimum temperatuur van 24 graden Celsius. Houd er echter wel rekening mee dat de kans op regen in oktober, november en december het grootst is. Gedurende zo’n 10 dagen per maand valt er wat neerslag, al gaat het doorgaans om buien die ook vlot weer voorbij trekken.

Weer op Curacao in september en de zomermaanden

Ben je aan de andere kant benieuwd naar het weer van Curacao in september en de zomermaanden? Vanaf mei tot en met september kun je er rekenen op meer dan 30 graden Celsius als maximumtemperatuur. De temperatuur komt tijdens de avonduren en de nacht niet snel onder de 26 graden. De minste regen op Curacao valt van februari tot en met juni, al valt het ook tot en met september erg mee. Het weer op Curacao is wat dat betreft een uitstekende reden om naar dit eiland af te reizen.